Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Identità

Peppe Giacomazza serveert al jaren hoogstaande Italiaanse keuken in La Botte. Als chef creëert hij er telkens opnieuw zijn eigenzinnige en vernieuwende versie van klassieke Italiaanse gerechten. 

In Identità keert Peppe terug naar zijn roots. Hij maakt een culinaire reis door Italië, op zoek naar de basis van zijn eigen keuken – en naar zijn eigen identiteit. Tijdens zijn avontuurlijke ontdekkingstocht langs adembenemende wijngaarden en kronkelige wegen, ontrafelt hij de wortels van enkele van de meest iconische Italiaanse gerechten en haalt hij herinneringen op met en over zijn leermeesters, squadra, vrienden en familie. 

Identità bestaat uit zeven hoofdstukken, die telkens als een menu zijn opgebouwd. Elk hoofdstuk ontsluiert een stukje van Peppe’s identiteit en geeft zijn belangrijkste inspiratiebronnen prijs. Dat combineert hij met zijn favoriete gerechten – echte Italiaanse keuken met een hedendaagse twist. Zo wordt Identità ook een eerbetoon aan de Italiaanse keuken en aan de mensen die deze levend houden.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Identità het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Identità

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.