Ik ben Abbaas al-Abd

Abbaas el Abd, een dynamische persoonlijkheid, weet iedereen te vangen met zijn charme en onbedwingbare levenslust. Zijn karakter, rake observaties en manier van leven maken dat de hoofdpersoon, die anoniem blijft, in de huid van Abbaas wil kruipen. Hij zou graag zo zichtbaar zijn als Abbas, en zo aanwezig, een groot contrast met zijn eigen leven. Abbas regelt een afspraakje voor hem, een double-date, zoals zal blijken. Twee meisjes, beiden genaamd Hind, zitten op hem te wachten. Hij verschuilt zich achter de identiteit van Abbaas, omdat hij niet uit durft te komen voor zijn eigen grijze persoonlijkheid.
Zullen de meisjes zijn ware identiteit achterhalen of hem net zo inwisselbaar achten als hij dat zelf doet?
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ik ben Abbaas al-Abd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik ben Abbaas al-Abd