Advertentie

Ik hoor erbij

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Inclusie? Een moeilijk woord en een veelomvattend begrip. In het eerste deel van dit boek schrijven ‘ervaringsdeskundigen’ met een verstandelijke beperking er hun eigen definitie van. Aan de hand van dagelijkse situaties en sprekende foto’s maken ze het begrip concreet, vertellen hoe moeilijk het soms is om erbij te horen en hoeveel pijn dit kan doen. In het tweede deel gaan de acteurs van Theater Pasform, die de beklijvende voorstelling (On)gewoon mezelf maakten, aan de slag. Hun uitspraken en gedichten, het lied dat ze schreven en diverse aspecten uit de voorstelling vormen de rode draad. Hun boodschap? De kracht van jezelf te kunnen en mogen zijn.

Daadwerkelijke en duurzame inclusie, dat kunnen we samen bereiken. Alles begint met de kleine dagelijkse dingen die een wereld van verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Kleine veranderingen creëren grotere en nieuwe mogelijkheden. Volwassenen met een verstandelijke beperking zijn daar zelf eigenaar van. Pasform wil hen via dit boek een stem geven in de samenleving.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
260
Uitgeverij
Mammoet
Eerste editie
21 april 2020
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789462672123


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Ik hoor erbij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken