Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Ik kwam, zag en werd misbruikt
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Ik kwam, zag en werd misbruikt

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” beschrijft de auteur, Tetje Punter het geweld waarmee zij in haar tienerjaren geconfronteerd werd. Zij beschrijft op een aangrijpende wijze de vreselijke mishandelingen en situaties van misbruik waaraan zij ten deel viel. Tetje vond uiteindelijk weer geluk en herstelde dankzij de Brein Regie Methode.
Herstellen is doorgaans een verdrietig en pijnlijk proces. De trauma's die in het lijf en het hoofd van slachtoffers opgeslagen liggen leveren belemmeringen op in het leven. Het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” is een must-read voor iedereen die te maken heeft met geweld en/of trauma. Of je nu hulpverlener, familielid, vriend of collega bent, dit aangrijpende boek laat je niet meer los.
Tetje werd uitbehandeld verklaard binnen de GGZ. In de Brein Regie Methode vond ze herstel en daardoor ook weer levensgeluk. Tetje deelt haar ervaringen en draagt zo bij aan het doorbreken van de cirkel van geweld.
In het boek komt ook Esther van Wageningen aan het woord. Esther is eigenaar van Rheset. Zij werkt met de Brein Regie Methode en is stressfysioloog. In het boek licht Esther de essentie van de methode toe.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Biografieen literaire auteurs
Aantal pagina’s
109
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
25 november 2022
Laatste editie
25 november 2022
ISBN
9789464657913 , 9789464657982 , 9789464657920


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik kwam, zag en werd misbruikt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken