Advertentie

In de ban van begeerte

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Wie kan de verleiding weerstaan in een stad vol romantiek?
 
In Machteloos in zijn armen wordt Paige op straat gered van haar belagers doordat een knappe man haar in zijn armen neemt. Zijn kus voelt ze tot in haar tenen! Maar zodra ze ontdekt dat hij Alexei Voronov is, de tycoon die haar baas wil ruïneren, weet ze dat hij verboden terrein is. Dan kust hij haar opnieuw…
 
In Ongrijpbaar verlangen is Lisi geschokt wanneer Philip Caprice haar na een vurige nacht vertelt dat hij getrouwd is én meteen vertrekt! Reden genoeg om te zwijgen als blijkt dat hij vader wordt. Dan duikt hij opeens weer op. Kan ze hun zoon voor hem verborgen houden? En, belangrijker, kan ze de sexy miljardair weerstaan?
 
In Een lange lome kus wil Veronica uitzoeken of Parijs echt de stad van de liefde is. En met wie kan dat beter dan met de knappe man die elke dag op het terras tegenover haar hotel zit? Na een ongelooflijke nacht reist ze dromerig af naar haar nieuwe werkgever in de Provence. Zal ze haar mysterieuze minnaar ooit weerzien?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
02 februari 2021
Laatste editie
02 februari 2021
ISBN
9789402550153


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: In de ban van begeerte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.