Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
In het diepe
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 4 3 6 2 3 1 0

In het diepe

17

Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 30 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1   Topics 0

Een humoristisch en zeer openhartig romandebuut over een Bridget Jones-achtige vrouw van in de twintig die ontdekt dat ze misschien op zoek is geweest naar liefde – en, ahum, genot – op de verkeerde plekken. Tot voor kort had Julia al drie jaar geen seks gehad. Maar nu: • beschuldigt een onenightstand haar ervan dat ze zijn penis heeft gebroken • flirt een zelfverzekerde lesbienne met haar bij een expositie van confronterende moderne kunst • en vraagt ze zich af of het scheren van haar schaamhaar haar een slechte feministe maakt. Julia staat op het punt erachter te komen dat ze op de verkeerde plekken heeft gezocht naar liefde en bevrediging, dat wil zeggen: bij mannen. Haar nieuwe, opwindende lesbische leven begint. In het diepe is een onvergetelijke, vrijmoedige en heel grappige roman over liefde, vriendschap en uit de kast komen, die zowel de beste als de slechtste seks bevat die je ooit zult lezen. Het is een smeuïge odyssee door de valkuilen en verleidingen die je kunt tegenkomen op het verraderlijke – en vaker nog absurde – pad dat naar liefde en zelfkennis leidt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Uitgeverij Orlando
Eerste editie
01 juli 2019
Laatste editie
01 juli 2019
ISBN
9789493081116 , 9789493081123 , 9789492086174
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In het diepe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.