Advertentie
In het diepe

In het diepe

4
Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Een humoristisch en zeer openhartig romandebuut over een Bridget Jones-achtige vrouw van in de twintig die ontdekt dat ze misschien op zoek is geweest naar liefde – en, ahum, genot – op de verkeerde plekken. Tot voor kort had Julia al drie jaar geen seks gehad. Maar nu: • beschuldigt een onenightstand haar ervan dat ze zijn penis heeft gebroken • flirt een zelfverzekerde lesbienne met haar bij een expositie van confronterende moderne kunst • en vraagt ze zich af of het scheren van haar schaamhaar haar een slechte feministe maakt. Julia staat op het punt erachter te komen dat ze op de verkeerde plekken heeft gezocht naar liefde en bevrediging, dat wil zeggen: bij mannen. Haar nieuwe, opwindende lesbische leven begint. In het diepe is een onvergetelijke, vrijmoedige en heel grappige roman over liefde, vriendschap en uit de kast komen, die zowel de beste als de slechtste seks bevat die je ooit zult lezen. Het is een smeuïge odyssee door de valkuilen en verleidingen die je kunt tegenkomen op het verraderlijke – en vaker nog absurde – pad dat naar liefde en zelfkennis leidt.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Uitgeverij Orlando
Laatste editie
01 juli 2019
ISBN
9789493081116 , 9789493081123
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,00 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Veel gehuil en om de 2 pagina's een seksscene

door: Letterfretter 1 like
De premisse van het boek klonk heel grappig: Julia had 3 jaar geen seks gehad, dan krijgt ze een onenightstand waarbij de man haar beschuldigt zijn penis kapot te hebben gemaakt, heeft ze een flirt met een uiterst zelfverzekerde lesbienne en denkt ze na over de relatie tussen feminisme en het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook