Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Indigo

Journaliste Indigo Hart heeft ogenschijnlijk een succesvol en gelukkig leven. Maar ze eet haar lunch alleen in de kelder van het kantoorgebouw, haar beste vriendin is een Disneyprinses en ze is er ook stilletjes van overtuigd dat ze alleen zal sterven — omringd door 30 katten.

Wanneer een therapeut haar leert dat ze autisme en ADHD heeft, begint Indigo's zoektocht naar haar plaats in een wereld die niet voor haar gemaakt lijkt. En dan ontmoet ze Owen, een knappe, intelligente man waar ze het goed mee kan vinden. Naarmate hun relatie serieuzer wordt, vindt Indigo het lastiger om haar eigen demonen te trotseren.

Ze beseft dat ze haar diagnose moet aanvaarden als ze haar relatie — en zichzelf wil redden. Maar zal ze ooit ten volle kunnen omarmen wie ze is?

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Indigo het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Indigo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.