Advertentie

Inpakken en Gaan!

7

Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 24 Favoriet 0 Recensies 5
Feelgood   Topics 0
Soms moet je letterlijk Inpakken en Gaan! om je geluk te vinden. Zo ondervinden ook de drie, aan thee verslaafde, hartsvriendinnen Roos, Tess en Nikki.

Roos is op weg naar een afspraak met een nieuwe opdrachtgever, waar ze eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Tot overmaat van ramp gaat ook nog eens de brug voor haar neus open. Terwijl ze terugdenkt aan het afgelopen weekend met de zoveelste mislukte date, komt er een jacht voorbij varen met daarop de tekst: “Inpakken en Gaan!”. Ze kan zich niet beheersen en besluit op dat moment eindelijk haar hart te gaan volgen. Ze keert haar auto en gaat naar huis om in te pakken. Een paar dagen later vertrekt ze met een volgepakte auto en haar hond, Marco, naar Nerja in Zuid-Spanje.

Tess wordt tijdens een groot congres in Italië absoluut niet gewaardeerd door haar baas. Ze baalt ervan dat ze het aanbod van haar beste vriendin, om mee naar Spanje te gaan, heeft afgeslagen om hier te werken. Na een bijzondere nacht belt haar baas om nog meer ellende over haar uit te gooien en dan hoort ze in gedachten weer de warme stem van die nacht in haar oor fluisteren: “Tess, volg je hart. Ga naar Spanje!”.

Nikki moet op een avond zwemmen voor haar leven. Haar geliefde “Knipschuit” zinkt naar de bodem van de gracht. Wie is die duistere figuur op de kade die, met een verbeten gezicht, naar haar staat te kijken? En waarom staat hij daar?

Enkele reacties van proeflezeressen, na het lezen van de eerste 4 hoofdstukken:
“He, waar is het volgende hoofdstuk? Shit, het is al op, wat jammer. Ik wil meer!”
“Leuk en vlot geschreven”
“Leest lekker weg”

Monica del Campo, geboren en getogen in Haarlem. Nu wonend op het platteland van Kedichem. De reis die zij in 2008 met haar auto naar Nerja maakte, alleen vergezeld door hond, Marco, en kat, Mouse, was de inspiratiebron voor haar debuutroman: “Inpakken en Gaan!” Een luchtige feelgoodroman met humor, romantiek en een tikkeltje spanning.
+


Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
350
Eerste editie
01 januari 2020
ISBN
9789083072906


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Inpakken en Gaan!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken