Advertentie

Investeren in de eerste helft van je leven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Voor alles is er een eerste keer. Dat geldt ook voor financiële zaken. Denk maar aan je eerste spaarboekje (is dat nog wel iets waard?), je eerste loon (hoe onderhandel je en wat doe je ermee?), je eerste belastingaangifte (waar moet je op letten?), je allergrootste aankoop, een woning (of toch eerst huren?), je eerste vaste partner (welke afspraken maak je?), je eerste kind (wat kost en levert die kleine koter op?), je eerste stapjes op de beurs (of toch beter bitcoins?), enzovoort.

In dit vlot leesbare en goed gedocumenteerde boek bundelen Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck alle informatie om je financiële leven te organiseren. Want vermogensopbouw begint al op jonge leeftijd. Praktisch en concreet, met heldere principes en sprekende getuigenissen van bekende Vlamingen. Een essentiële handleiding voor wie verstandig wil investeren in de eerste helft van zijn leven.

+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Lannoo
Eerste editie
14 september 2021
Laatste editie
14 september 2021
ISBN
9789401477345 , 9789401479110


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Investeren in de eerste helft van je leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.