Advertentie

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

11

Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 4
Fantasy & SF   Topics 0
Ishtar Roodrug is krijger en huurmoordenaar, een mactans, loyaal tot in de dood aan haar stam en haar leider Ma.

Die vertelt haar dat de magie aan het verdwijnen is. In het verleden moet er iets gebeurd zijn wat dit in gang heeft gezet. Ma sommeert haar naar Sodom te gaan. Daar moet ze infiltreren in de harem van de invloedrijke Perseus om informatie te verzamelen en hem te doden als de tijd daar rijp voor is.

In het huis van Perseus krijgt Ishtar te maken met de onhebbelijke magiër Mercantor en met Etanin, Perseus stugge lijfwacht. Een reeks visioenen laat haar geloven dat het leven van Perseus cruciaal is voor het lot van de wereld. Dat zorgt ervoor dat ze alles op alles zet om zijn veiligheid te garanderen.

Wat volgt is een hachelijke reis naar Atlantis, via Uruk en Lemurië, in het gezelschap van de vechtende waard Hutné, de heler Horus en de kleine man Gilgamesh, voormalig stadhouder en kok.#

Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is het debuut van de Vlaamse schrijver Peter van Rillaer. Het verhaal speelt zich af in een duister verleden, in een tijd waarin magie en wetenschap elkaar naar de kroon steken. Maar het is vooral een avontuurlijk verhaal over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, geschreven met een vette knipoog naar onze eigen geschiedenis.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Celtica Publishing
Eerste editie
23 oktober 2012
Laatste editie
06 augustus 2013
ISBN
9789491300073 , 9789491300103


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ishtar Roodrug en het lot van de wereld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.