Advertentie
Iskari. De gevangen koningin

De gevangen koningin

37
Rank 4877 Gelezen 45 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 81 Favoriet 7 Recensies 4
Young adult Artikelen 2 Spots 6 Top25's 3   Topics 0

Er waren eens twee zussen, die door een bijna onbreekbare band voor eeuwig aan elkaar verbonden waren. Als ze boos werden, versplinterden spiegels. Als ze blij waren, bloeiden er bloemen. Het was magie waar ze zuinig op waren, totdat Essie omkwam bij een vreselijk ongeluk, en haar ziel in deze wereld werd opgesloten.

Roa komt uit de Struiklanden, een gebied dat jarenlang is onderdrukt door de koning van Firgaard. Het leek dan ook de perfecte kans toen Dax, haar jeugdvriend en kroonprins van Firgaard, haar om hulp smeekte om zijn vader af te zetten. Roa beloofde Dax en zijn zus Asha te helpen met een leger, als hij haar koningin zou maken.
Nu is Roa een ongeliefde struiklanderkoningin, ver van huis en getrouwd met de jongen die verantwoordelijk was voor het ongeluk van haar zusje. En het ergste: Dax komt zijn gemaakte beloften niet na, en haar volk lijdt nog steeds.
Dan doet zich een kans voor om alles recht te zetten, een kans voor Roa om te ontsnappen, haar volk te redden en haar zus te wreken.

Ze hoeft alleen maar de jonge koning te vermoorden.

Genre
Young Adult
Serie
Iskari (2)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Laatste editie
17 oktober 2018
ISBN
9789463491310 , 9789463490221
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Young Adult Club / YALFest 2019: Onze Ervaringen
27 april 2019 4 reacties
Young Adult Club / YALFest-auteur: Kristen Ciccarelli
23 maart 2019 2 reacties
Young Adult Club / Valentine's Day Book Tag
11 februari 2019 7 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Joke De Meyer Hebban Recensent

Een zinderende wereld met boeiende personages

door Joke De Meyer op 06-02-2019

De onstuimige Roa is afkomstig uit het onderdrukte gebied van de Struiklanden. Ze deelt met haar zus Elsie een unieke, krachtige band die de magie in de wereld rondom hen oproept. Roa’s wereld valt in duigen als haar zusje Elsie omkomt. Haar ziel overleeft in het lichaam van een jachtvogel, maar het zal niet lang duren vooraleer ze deze wereld definitief verlaat.  

Roa’s beslissing om te trouwen...


Lezersrecensies (3)

De struikland koningin

door: Booksanddrawings_ 1 like
Er waren eens twee zussen, die door een bijna onbreekbare band voor eeuwig aan elkaar verbonden waren. Als ze boos werden, versplinterden spiegels. Als ze blij waren, bloeiden er bloemen. Het was magie waar ze zuinig op waren, totdat Essie omkwam bij een vreselijk ongeluk, en haar ziel in deze...

De Gevangen Koningin

door: Minca (My Winged Books) 1 like
In dit tweede boek over de Iskari en de Namsara wordt het verhaal van een heel andere kant belicht. Dit boek vertelt het verhaal over Roa uit het struikland. Een gebied dat al jarenlang wordt onderdrukt door de koning van Firgaard. Daar waar Dax en Asha vandaan komen. Om een einde te maken aan de...

Wat zou jij doen om je zus te redden?

door: Astrid van den Burg 1 like
Roa moet en zal haar zus zien te redden, maar wat heeft zij daarvoor over? Roa leer je in dit boek kennen als een powervrouw die weet wat ze wil en daar alles voor wilt doen. Omdat ze een relatief nieuw karakter is en je in nieuwe gebieden van de wereld tegen komt, duurde het even voordat ik weer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook