Advertentie

Jagers en verzamelaars

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Frits heeft een saaie vakantie. Hij is net verhuisd; hij kent nog geen kinderen in de buurt, zijn speelgoed zit nog in dozen. Zijn vader is naar het werk, zijn moeder is druk met de baby en zijn zus ligt de hele dag te lezen. Dan ontdekt hij een geheimzinnig huis, dat helemaal begroeid is met klimop. Zou daar iemand wonen? En wat doet die kat daar eigenlijk? Frits gaat op onderzoek uit, en al snel komt hij voor een grote uitdaging te staan.

Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, behulpzaamheid, het verlangen om zelfstandig te blijven en de kwetsbaarheid van het gezinsleven.

Joke Geelhoed (Groningen, 1982) studeerde Archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde tevens een propedeuse Nederlandse taal en cultuur. De leefwereld en de ontwikkeling van kinderen hebben haar speciale belangstelling. Naast de zorg voor haar eigen kinderen werkt ze als freelance journalist, met als belangrijkste aandachtsgebied de archeologie.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Aantal pagina’s
72
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
20 januari 2021
Laatste editie
20 januari 2021
ISBN
9789493059788


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jagers en verzamelaars

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken