Advertentie
Johanna in de trein

Johanna in de trein

1
Rank 1042 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Ik teken een lange trein, een trein met veel wagons.

Is dat al een verhaal?

Kijk maar mee, dan vertel ik je meer

Een illustratrice begint met een verhaal over een varkentje in de trein. Maar het varkentje laat zich niet zomaar tekenen, ze is eigenwijs en begint een discussie met de illustratrice over waar de trein heen moet gaan, hoe ze er zelf uit wil zien, en vooral: wie er met haar meereist. Een bijzonder prentenboek dat kinderen een kijkje gunt achter de schermen van een prentenboekverhaal. Zijdelings laat het ook zien dat je, met de keuzes die je maakt, invloed hebt op hoe dingen in je leven lopen. Maar het is vooral een heel bijzonder en fraai geïllustreerd verhaal, dat kind en voorlezer zal ontroeren.

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
Laatste editie
29 mei 2010
ISBN
9789025747862
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Grappig varkentje

door: Els Van Daele 1 like
Heel leuk boek! Grappig dat het varkentje interacteert met de tekenaar en zo het verhaal kan aanpassen: "Haal het vorige plaatje eens terug". Is een boek dat veel kinderen zal aanspreken, mijn zoontje waren er in ieder geval dol op. Ze vonden het zo hilarisch dat het varkentje kon beslissen wat er...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook