Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
John van den Heuvel een lustrum lang extreme beveiliging
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 5 3 2 2 2 1 0

John van den Heuvel

14

Rank 1717 Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Newsroom 1 Spots 1   Topics 0

John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een persoonlijk en indringend beeld van een misdaadverslaggever die sinds vijf jaar zijn vrijheid kwijt is, omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat.

Collega-journalist Bert Dijkstra ging maanden lang mee op pad met John van den Heuvel en zat naast hem op de achterbank van gepantserde bolides op weg naar onder meer de RTL Boulevard-studio, de extra beveiligde rechtbank De Bunker, het PSV-stadion en rechtbank Amsterdam voor het proces tegen de moordverdachten in de zaak van Peter R. de Vries.

John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een onthullende inkijk achter de schermen van een leven met voortdurende dreiging, maar is vooral ook het verhaal van een geboren positivo die er in slaagt te blijven genieten van het leven. En te blijven scoren met zijn onthullingen in De Telegraaf en bij RTL Boulevard. Een ontwapenend boek over harteloze misdaad en een misdaadverslaggever die zijn hart laat spreken.

+


Genre
Thrillers & Spanning , True crime
True crime
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Ezo Wolf
Eerste editie
15 november 2022
Laatste editie
15 november 2022
ISBN
9789083248370 , 9789083248349


Boekinformatie wijzigenReacties op: John van den Heuvel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken