Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jong burn-out
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 8 3 5 2 2 1 0

Jong burn-out

24

Gelezen 26 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 16 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0
Jong burn-out is voor (jonge) mensen die last hebben van een burn-out, een burn-out willen voorkomen of simpelweg met meer energie willen leven.
Één op de zeven mensen kampt met burn-outklachten, en vooral onder millennials zijn de cijfers schrikbarend hoog. Zij hebben last van keuzestress, oplopende spanning op hun werk en hoge verwachtingen van hun sociale leven. Nienke Thurlings gaat in dit boek terug naar de drie kernwijsheden van het hart, hoofd en lichaam. Aan de hand van testjes, oefeningen en meditaties zet ze je aan de slag om erachter te komen wat er echt bij je past.
Nienke Thurlings is oprichter van de website Jong Burnout. Ze is sociaal psycholoog, gecertificeerd yogadocent en groepscoach. Zelf kreeg ze op haar 24ste een burn-out. Nu helpt ze door middel van coaching en training jonge mensen om te gaan met de eisen van het digitale tijdperk en de prestatiemaatschappij. Haar uitgangspunt is energievol leven door te investeren in de gezondheid van zowel je hart, als je hoofd en je lichaam.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Altamira
Eerste editie
27 juni 2018
Laatste editie
01 oktober 2018
ISBN
9789401303750 , 9789401303767


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jong burn-out

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.