Advertentie

Julius Zebra - 2 Bonje met de Britten

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De boeken over zebragladiator Julius Zebra¬ van Gary Northfield maken van lezen een feestje. Deel 2, Bonje met de Britten, is nu tijdelijk verkrijgbaar voor de gigagrappige prijs van € 7,50!

Julius Zebra en zijn vrienden hebben de gevechten in de beruchtste arena in Rome overleefd. Maar ze zitten nog steeds gevangen. Keizer Hadrianus laat ze pas vrij als ze nog een laatste opdracht vervullen: ze moeten naar Engeland afreizen en daar zieltjes ronselen voor het Romeinse Rijk. Maar zoals te verwachten valt, wordt dit niet bepaald een vakantietripje voor Julius en zijn makkers. Ze hebben al hun overredingskracht nodig om de gevaarlijkste en opstandigste vijanden tot nog toe te overreden…

De boeken over Julius Zebra zijn geliefd bij kinderen én juffen en meesters vanwege de fijne mix van historische feiten, mythen en een supergrappig verhaal boordevol tekeningen. In deze serie zijn ook leverbaar: Rollebollen met de Romeinen (deel 1), Ellende met de Egyptenaren (deel 3), Gedonder met de Grieken (deel 4), het omkeerboek (deel 1 & 2) en Gigagrappig moppenboek.

‘De boeken over Julius Zebra zijn echte leestoppers door de geslaagde combinatie van avontuur, humor en geschiedenis.’
Nederlands Dagblad
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789021028163


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Julius Zebra - 2 Bonje met de Britten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.