Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 18 3 4 2 0 1 0

Kalverliefde

36

Rank 1539 Gelezen 37 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 44 Favoriet 2 Recensies 18
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

Studio Holland is een driedelige feelgoodserie over de kersverse tv-ster Floor. Met een hoop hilarische, stuntelige en romantische avonturen rolt ze steeds verder het televisiewereldje van Hillywood in. Ready… Set… Action! Floor heeft het prima naar haar zin in het Brabantse dorpje waar ze is opgegroeid: ze werkt met plezier bij de bakkerij, drinkt wijntjes met haar beste vriendin Lis en droomt over collega Toby. Maar dan wordt haar rustige leventje plotseling overhoopgegooid. Als Floor door Lis wordt opgegeven voor het nieuwe datingprogramma Kalverliefde, grijpt ze de kans met beide handen aan in een poging haar (liefdes)leven een nieuwe wending te geven. Als boerendochter moet ze zich kunnen redden tussen alle dieren en dates – toch? Een boerderij vormt het decor van de show. Floor is het wel gewend om de handen uit de mouwen te steken, maar niet iedereen zit op de nuchtere en ietwat onhandige Brabantse te wachten. En de zoektocht naar de liefde lijkt ook niet helemaal volgens script te verlopen. Als ze dan ook nog eens de schrik van haar leven krijgt, is het de vraag of alles voor niets is geweest. Yvonne van den Nieuwenhuizen reist graag de hele wereld over voor mooie verhalen en avonturen. Met haar Studio Holland-serie neemt ze je in eigen land mee achter de schermen.

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Serie
Studio Holland (1)
Aantal pagina’s
212
Uitgeverij
HarperCollins Holland
Eerste editie
15 december 2022
Laatste editie
15 december 2022
ISBN
9789402766608


Boekinformatie wijzigen


Recensies (18)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kalverliefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.