Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Kamer 19
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 115 4 221 3 56 2 4 1 1

Kamer 19

397

Rank 211 Gelezen 433 Aan het lezen 11 Wil ik lezen 382 Favoriet 10 Recensies 19
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 3 Spots 3   Topics 0
Op het openingsevenement van de Berlinale zorgt een snuff-movie voor een massale schok. Ruim 1800 sterren en beroemdheden zien hoe een gruwelijke moord op camera is vastgelegd. Het slachtoffer is de dochter van burgemeester Otto Keller. De dader dreigt dat het niet bij deze moord zal blijven.

Rechercheur Tom Babylon en psychologe Sita Johanns staan met hun onderzoek naar de moord onder hoge druk. Maar een groep beroemdheden rond Otto Keller werkt hen tegen. De burgemeester heeft duidelijk iets te verbergen.

Op de plaats-delict ontmoet Babylon een angstige getuige: een meisje van elf jaar oud dat niet kan praten. Haar enorme gelijkenis met Toms vermiste zus Viola rijt oude wonden bij hem open.

Dan wordt de dochter van een andere Berlijnse beroemdheid ontvoerd. En plotseling realiseert Sita Johanns zich dat er een verband bestaat tussen haar en de slachtoffers: een vreselijke gebeurtenis in haar jeugd – en het getal negentien.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Tom Babylon (2)
Vertaald door
Marcel Misset
Aantal pagina’s
461
Uitgeverij
Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Eerste editie
15 februari 2022
Laatste editie
15 februari 2022
ISBN
9789400514027 , 9789044933079


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Marco
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (19)

Keuze van de redactie
florevdl Hebban Recensent

De verwachtingen worden ingelost

door: florevdl 1 like ebook

Wanneer tijdens de openingsavond van de Berlinale op het grote doek een snuff-movie verschijnt, is het voor de Berlijnse politie alle hens aan dek. Als dan ook blijkt dat de hoofdrolspeelster de dochter van burgemeester Otto Keller is, eist hij dat het team dat een jaar eerder de moord in de Dom...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kamer 19

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.