Advertentie
Kattenmanieren

Kattenmanieren

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0

Omdat jullie, menspersonen, er nog altijd niets van snappen en als gekken foto’s van ons blijven nemen in de belachelijkste poses, zien wij katten ons verplicht een boekje uit te brengen om het allemaal nog maar eens uit te leggen! Tegen onze zin samenwonen met honden, acrobatische klauterpartijen, stiekeme bezoekjes aan de koelkast, dutjes op de (s)malste plekjes, gevechten met toiletrollen, computers kraken, niet erg elegant rekken en strekken, op stap met katmeraden… Kortom, we hopen dat jullie het nu eindelijk wel ’n beetje begrijpen!

Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
Laatste editie
30 september 2019
ISBN
9789022336472
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Evy De Brabander Hebban Recensent

Wat denkt mijn kat?

door Evy De Brabander op 12-11-2019

Wie maakt er nou geen schattige foto’s van zijn of haar kat? Oke, ja, schattig is misschien niet altijd het goede woord, want soms liggen/hangen/zitten ze er wat onvoordelig bij en is het gewoon heel grappig. Dat de katten niet altijd blij zijn met die drang van hun baasjes om alles vast te willen leggen, laten ze nu in dit boek duidelijk merken. Ze willen graag zélf hun verhaal vertellen. 

...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook