Advertentie
KERKHOF ZONDER LIJKEN

Kerkhof zonder lijken

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Reisa van Doorn is door een ongeval om het leven gekomen. Als ze wordt begraven stapt ze in de wereld van levende doden.
Als Frans haar uit haar kist bevrijdt is ze de nieuwste bewoonster van Gronddorp. Frans lijkt op het eerste oog een joviale man die de leiding over dit dorp heeft. Al snel blijkt dat hij niet de man is die men denkt dat hij is. Reisa is niet op haar mondje gevallen en gaat tegen hem in wat niet in dank afgenomen wordt.

"Stiny Huizing heeft een rijke fantasie die goed tot uitdrukking komt in dit zeer vermakelijke boek, hiermee heeft de auteur weer een origineel verhaal geschreven. Humor is een belangrijk element en maakt het onderwerp - de dood - levendig." (Ans Stier)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
234
Uitgeverij
Uitgeverij aquaZZ
Laatste editie
06 mei 2019
ISBN
9789493023185
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een lekker ontspannend tussendoortje.

door: Ans Stier 1 like
Samenvatting Reisa van Doorn is door een ongeval om het leven gekomen. Als ze wordt begraven stapt ze de wereld van levende doden in. Als Frans haar bevrijd uit haar kist wordt ze opgenomen als bewoonster van Gronddorp. Frans lijkt eerst een joviale man die de leiding over dit dorp heeft. Als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook