Advertentie

Kerst in Silver Springs

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Ook in Silver Springs ontkom je niet aan de magie van kerst!
 
Samen lang en gelukkig leven? Vergeet het maar! Als Harper Devlin door haar man, een populaire rockster, aan de kant wordt geschoven, vertrekt ze vlak voor de feestdagen met haar twee dochters naar haar zus in Silver Springs. Misschien dat ze bij haar familie rustig kan herstellen van haar gebroken hart. Ze vindt echter troost in een heel onverwachte hoek, namelijk bij de knappe én beruchte Tobias Richardson...
 
Zodra Tobias Harper voor het eerst ziet, bespeurt hij een verdriet bij haar dat hij maar al te goed kent. Nu hij zijn straf heeft uitgezeten voor een tragische fout die hij als tiener beging, moet ook hij helemaal opnieuw beginnen. Het lijkt erop dat de mooie Harper zich ook met hem verbonden voelt, en al snel kan hij de verleiding om haar te kussen niet meer weerstaan. Ze zou echter nooit deel uit kunnen maken van zijn leven; hij is totaal ongeschikt voor haar. Of durft hij te hopen op een kerstwonder?
 
Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
17 november 2020
ISBN
9789402548815
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic