Advertentie
Kerst met RaeAnne Thayne

Kerst met RaeAnne Thayne

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Bestsellerauteur RaeAnne Thayne weet de harten van lezers over de hele wereld te raken met haar mooie, eerlijke verhalen. In deze drie romantische kerstromans laat ze zien dat wonderen werkelijk kunnen gebeuren... als je ervoor openstaat.

(1) STER BINNEN HANDBEREIK (Special 110D)
Woedend klimt schooljuf Ashley over de hekken van filmster Justin Hartford. Ze móét hem spreken over zijn dochter. Waarom is Ruby van een lief vrolijk meisje zo tegendraads geworden? Eenmaal oog in oog met Justin, ziet Ashley haar oude idool opeens van een heel andere kant!

(2) DE MOOISTE KERSTMIS (Intiem 2085)
Kerstballen, mistletoe, zelfgebakken koekjes... Styliste Emery Kendall heeft er dit jaar helemaal geen zin in, en daarom heeft ze een blokhut gehuurd om met de feestdagen ongestoord aan een opdracht te werken. De eigenaar, Nate Cavazos, ontvangt haar allesbehalve gastvrij, en van een kerstsfeer is niets te merken. Háár maakt het natuurlijk niets uit, maar er lopen ook twee kleine meisjes rond: Nates nichtjes, die sinds de dood van hun ouders bij hem wonen. Die moeten toch een fijne kerst krijgen? Ze denkt er niet lang bij na, maar gaat aan de slag. Voor hen - of misschien ook een beetje voor die stugge, maar o zo aantrekkelijke, ruige ranger?

(3) WINTER IN HAVEN POINT (HQN Roman 170)
De baan waarvoor Eliza Hayward alles heeft achtergelaten is in rook opgegaan, en nu zit ze, twee weken voor kerst, samen met haar dochtertje, Maddie, vast in het onbekende Haven Point. Hoe moet ze zich redden zonder baan of onderdak? Dan wordt ze ook nog aangereden, door de knappe miljonair Aidan Caine.
Aidan voelt zich enorm schuldig. Als hij niet zesendertig uur wakker was geweest vanwege een zakendeal, had hij vast beter opgelet. Om het goed te maken biedt hij Eliza werk aan. Hoewel hij afstand probeert te houden, voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Maar net wanneer er iets moois tussen hen ontstaat, gebeurt er iets met kleine Maddie en lijkt Eliza onbereikbaar te worden...
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
420
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
12 november 2019
ISBN
9789402543490
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic