Advertentie
Kopje onder
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Kopje onder

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0
Kopje onder gaat over het leven. Over hoe dit in volle vaart op je af en over je heen kan komen. Over alle verschillende emoties die daarbij komen kijken. Emoties als pijn, verdriet en angst worden in deze bundel niet vermeden. Door volledig kopje onder te gaan en het leven ten volle te leven, ontstaat er dwars door tegenslagen heen weer ruimte voor geluk.

In de gedichten komen allerlei facetten van het alledaagse leven voorbij en daarmee zijn ze voor iedereen herkenbaar. Waar het ene gedicht een glimlach van herkenning oplevert, biedt het andere vooral troost en steun. De gedichten van Anne- Marije Maris benadrukken de kracht van imperfectie en kwetsbaarheid.

Anne-Marije Maris (1980) liet Harderwijk achter zich om Algemene Taalwetenschap te studeren in Amsterdam en Logopedie in Zwolle. Vanaf 2006 was ze vervolgens werkzaam als logopedist in onder meer het speciaal basisonderwijs, waarna ze in 2017 het roer omgooide om haar liefde voor taal op een andere manier vorm te geven. Ze startte Brievenbusgeluk, waarmee ze persoonlijke geluks- en troostmomentjes cree?ert in
de vorm van kaarten, posters, gedichten en andere inspirerende cadeaus. Kopje onder (2020) is de eerste dichtbundel van Anne-Marije Maris.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
74
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
27 januari 2020
Laatste editie
27 januari 2020
ISBN
9789493059368


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kopje onder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.