Advertentie
Krassels

Krassels

9
Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 23 Favoriet 1 Recensies 7
Literatuur & Romans   Topics 0
Marcus Halen, bijna veertig jaar, zit in een onrustige fase van zijn leven. Hij leeft gescheiden van zijn gezin, verliest door een ziekte al zijn haar en zijn vader overlijdt plotseling. In de nalatenschap krijgt Marcus de opdracht om een brief bij iemand af te leveren. Hij weet alleen een naam, verder niets; geen woonplaats en niet wie die persoon is. Het is het begin van een zoektocht. Niet alleen naar de onbekende man, maar vooral naar zichzelf. Hij ontdekt veel over zijn vader en zijn familie, zaken die hij liever niet had geweten.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
298
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
13 mei 2019
ISBN
9789492115874
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (6)

Op zoek naar kado voor Sint of Kerst? Hier is een heerlijk boek voor op de bank

door: IngeB 1 like
Krassels is een prachtig, verrassend boek dat van begin tot eind boeit. De karakters zijn mooi uitgediept en de personen ‘leven’ daardoor echt. Het maakt me heel nieuwsgierig naar een volgend boek van Jos Govaarts!

lieflijk

door: Antoinette Kalkman
Hoe lieflijk kan Jos schrijven over de liefde en de verwarring die daardoor soms ontstaat. Ik vind Krassels een mooi debuut, een lieve roman die je pakt, als een stroompje water dat meandert door het leven, maar geen enkele pagina verveelt. Het verhaal ontwikkelt zich, maakt nieuwsgierig en ondanks...

Literatuur kan zo mooi zijn, zelfs op een eenvoudige manier.

door: Guy Doms 2 reacties 1 like
Met ‘Krassels’ zet de nieuwbakken Nederlandse schrijver Jos Govaarts (1951) zijn allereerste roman neer. De lezer volgt Marcus Halen, de protagonist; hij nadert de kaap van de veertig. Het leven is hem even niet goed gezind; pech achtervolgt de brave man. Wat is de impact van zijn opmerkelijke...

Verrassend

door: Lidy1951 1 reactie 1 like
Krassels is een boek dat meteen pakt. Het maakt je nieuwsgierig en het is voor een debuut goed geschreven. De lezer weet tot het einde niet welke wending het boek krijgt. Stemt tot nadenken.

een heerlijk vlot geschreven boek

door: Bennieveld 1 reactie 1 like
Jos Govaars is erin geslaagd om de spanning van begin tot einde bij mij vast te houden. Heerlijk vlot geschreven met originele metaforen leest dit boek lekker weg.

Er klopte iets niet aan zijn leven, maar….

door: Jan Stoel 4 reacties 3 likes
'Krassels' is de titel van de debuutroman van Jos Govaarts (1951). Aan het eind van het boek wordt duidelijk wat de schrijver met een krassel bedoelt: al tekenend een kleine schets maken. Misschien is het voor Govaarts wel het symbool voor het schrijven van deze roman: vanuit schetsen komen tot...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook