Advertentie
Kwijt

Kwijt

6
Rank 911 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 59 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Na een stressvolle periode besluit Libby op vakantie te gaan met haar driejarige zoontje Ethan. Het hotel waar ze verblijven is vredig, maar Libby heeft het gevoel dat ze in de gaten gehouden worden. Dat Ethan in de gaten gehouden wordt. Ze vreest dat het te maken heeft met het geheim waar ze al jarenlang mee leeft.
Wanneer Libby op een dag heel even afgeleid is, stapt Ethan in zijn eentje een lift in. Libby is niet op tijd om de sluitende deuren tegen te houden, en als ze de trap is opgerend naar de verdieping waar de lift heen ging treft ze die verlaten aan. Ethan is spoorloos verdwenen.
Tijdens de wanhopige zoektocht die volgt wordt het Libby langzaam duidelijk dat zij niet de enige is die naar hem op zoek is.
Wie zal hem het eerst vinden?
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Ralph van der Aa
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Volt
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789021408002 , 9789021408019
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in oktober?
01 oktober 2019 67 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Amazing

door: Soraya Latten 1 like
Libby besluit na een moeilijke tijd samen met haar driejarige zoontje Ethan op vakantie te gaan. Ze loopt al jaren rond met de angst dat iemand haar of haar zoontje iets zal aandoen en kan op het resort eindelijk ontspannen tot Ethan alleen in de lift stapt en verdwijnt. Heeft het verleden Libby...

Onder gemiddeld

door: Laura19907 1 like
Libby gaat met haar zoon Ethan op vakantie. Het hotel waar ze zijn, is heerlijk luxe en de andere gasten zijn erg aardig. Na een avondje gezelligheid stapt Ethan alleen in de lift en drukt op de knopjes. De liftdeur sluit en Ethan is alleen in de lift. Libby rent zo hard als ze kan, via de trap,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook