Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lentevloek

Alexia Miller weet twee dingen zeker: de lentevloek bestaat en zij heeft er last van. Elk jaar zorgt dit seizoen ervoor dat haar leven een hel wordt. Het liefst komt ze drie maanden lang het huis niet uit. Maar dan krijgt ze een uitnodiging die ze niet kan weerstaan. Haar cateringbedrijf krijgt een kans om een grote opdracht binnen te slepen. Als de eerste ontmoeting met de eigenaar van K&L niet geheel vlekkeloos verloopt, weet ze dat het gedaan is met haar onderneming.

Maar dan krijgt ze tegen alle verwachtingen in een belletje. Austin Klein, de eigenaar van K&L, wil haar wel inhuren. En dat is niet het enige. Hij wil koste wat kost haar laten inzien dat de vloek niet bestaat.
Toon details

Recensies (20)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Lentevloek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Lentevloek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.