Advertentie

Leren omgaan met personen met autismekenmerken

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Er bestaan al heel veel boeken omtrent autisme. We kennen het begrip dus al wel. Maar het ontbreekt ons vaak aan een praktische leidraad over hoe je met mensen met autisme moet omgaan. Ze worden vaak verkeerd begrepen en ook foutief ingeschat. Er ontstaan dan een heleboel misverstanden of problemen die soms toch hadden kunnen worden vermeden. Het is waar: deze mensen zijn heel authentiek. Met hen omgaan vereist maatwerk. Bepaalde aandachtspunten in dit boek kunnen niettemin opheldering brengen in situaties die vaker voorkomen dan je denkt. Ook al is de ene persoon zeker de andere niet. Zo leren we van elkaar, via heel concrete en doodeerlijke verhalen vanuit de dagelijkse realiteit.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
52
Uitgeverij
de groene gedachte
ISBN
9789492057280
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Recensie

door: savanna-vries 1 like
Recensie boek: Leren omgaan met personen met autismekenmerken. Geschreven door: Anne- Marijn Somers Wat was mijn verwachting van het boek? Niet zo erg veel. Waarom? Ieder persoon met autisme is anders en er is geen standaard benaderingswijze. Iedereen heeft een andere behoefte en niemand lijkt op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook