Advertentie
Liefde in de bus / Een cowboy voor Cassie

Liefde in de bus / Een cowboy voor Cassie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Liefde in de bus
 
Het wordt nog een hele klus om deze knapperd te weerstaan
 
Claire Richards heeft zo haar eigen redenen om mee te doen aan de wedstrijd in het plaatselijke winkelcentrum. Als ze de hoofdprijs, een grote camper, wint, kan ze eindelijk weg uit Mercy, het dorp waar ze haar hele leven doorgebracht heeft. Maar eerst moet ze de andere deelnemers verslaan, onder wie de superaantrekkelijke Mark Dole. Over de overige deelnemers met wie ze opgesloten zal zijn in de bus, maakt ze zich geen zorgen, maar zal ze in staat zijn om deze playboy te weerstaan?
 
Een cowboy voor Cassie
 
Soms komen dromen echt uit…
 
Elke avond voor het slapengaan vertelt Cassie haar dochtertje een zelfverzonnen verhaaltje over cowboy Charlie. Lang, stoer en gespierd, verschijnt hij overal waar iemand zijn hulp nodig heeft. Had ze zelf maar zo iemand, peinst ze. Dan wordt er gebeld, en in het schijnsel van de voordeurlamp ziet ze de gestalte van een man. Hij is lang, stoer en gespierd, en stelt zich voor als… Charlie!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
251
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
08 september 2020
ISBN
9789402547788 , 9789402547832
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic