cover
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 1 2 0 1 0

Limonade met pulp

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 32 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0

Een gedemotiveerde student besluit na het zoveelste (mislukte) herexamen zijn verroeste kinderdroom waar te maken en een roman te schrijven. Eén probleem: hij mag dan wel tonnen goesting hebben, ideeën lijken er niet te zijn. Maar na het nodige gewroet komt daar verandering in. Hij verzint zijn allereerste personage, de 43-jarige Pablo, een vader van drie die alles verliest en dan maar naar de Filipijnen reist, waar hij de wondere wereld van backpackers, doortrapte zakenmannen en drugsdealers ontdekt.

Terwijl Pablo in de meest waanzinnige avonturen belandt, verandert de schrijver – na een mislukte liefdesverklaring – in een kluizenaar die enkel nog praat met zijn zelfverzonnen personages. Met de moed der wanhoop neemt hij zich voor van zijn boek een bestseller te maken en zo de liefde van zijn leven alsnog voor zich te winnen. Maar wat begon als een lichtvoetig hobbyproject, verwordt tot een ondraaglijk zware molensteen om zijn nek.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
27 mei 2022
Laatste editie
27 mei 2022
ISBN
9789022338896 , 9789460416842


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Limonade met pulp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken