Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Loes, Luca & Liz
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 41 4 94 3 43 2 0 1 0

Loes, Luca & Liz

178

Rank 3904 Gelezen 195 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 68 Favoriet 3 Recensies 11
Feelgood Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes in ‘Loes, Luca en Liz’ van Saskia M.N. Oudshoorn naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. Wát een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden. In dit tweede deel van de serie ‘Liefde in Milaan’ verdiept de relatie van Anneloes en Gianluca zich, en daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. Dat is ook nooit haar bedoeling. In ‘Loes, Luca en Liz’ neemt Saskia M.N. Oudshoorn je overtuigend mee in wat het betekent om verliefd te zijn op een weduwnaar.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Liefde in Milaan (2)
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
08 januari 2021
Laatste editie
08 januari 2021
ISBN
9789020542790


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Saskia M.N. Oudshoorn
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Loes, Luca & Liz

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.