Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Saskia M.N. Oudshoorn Auteur

Hebban-auteur


78 lezers volgen deze auteur

Saskia M.N. Oudshoorn

Artikelen 2 Spots 21

Saskia M.N. Oudshoorn debuteerde in 2015 met de vrouwenthriller "Buiten Spel" die genomineerd werd voor Boekgoud. Door dit boek kwam ze in aanraking met Simone van der Vlugt die Saskia schrijfcoaching aanbood. Met wat ze leerde, werd deze thriller in 2018 herschreven en bereikte als "Zie jij mij?" de finale van de Sweek/Crime Compagnie schrijfwedstrijd. Haar tweede boek met de hoofdpersoon Eva Groen: "Op eenzame hoogte" werd Vrouwenthriller van het Jaar. Haar derde boek, de vrouwenthriller "Dubbele Agenda" is in 2020 uitgegeven bij Ambilicious. De vierde thriller "Los Geslagen" komt in 2022 uit bij de Crime Compagnie. Met de feelgood "Recept voor geluk" won zij in 2019 de Kobo Talent wedstrijd. In 2021 zijn het tweede deel "Breekbaar geluk" en het derde deel "Grenzeloos Geluk als Kobo Originals gepubliceerd (e-boeken en luisterboeken). Bij Zomer "& Keuning kwamen in 2021 de volgende feelgoods uit: De trilogie "Liefde in Milaan" (Toeval bestaat niet - Loes, Luca & Liz - Casa dell'amore), de trilogie "Foodtruck Fiesta" (In de ijskast - Een ijskoude klus - Het meisje met het ijsje). Saskia is een van de auteurs van de 5-delige ""Huisgenoten"-serie die ook in 2021 bij Zomer & Keuning het levenslicht ziet.

Nieuwste boek

All you need is stroopwafels - Saskia M.N. Oudshoorn Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Amarins en Marieke lezen Slipperdagen en zomerjurken
26 juli 2023 13 reacties
Fabulous Feelgood! / Leestip van Marieke
15 mei 2022 8 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Saskia M.N. Oudshoorn


Challenges

2017

(3%)