Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Een echt feelgood verhaal

saar.leest 02 maart 2026
In foodtruck on fire leren we Sanne kennen een Rotterdamers met een eigen kapperszaak. Ze heeft een relatie met Rowen. Rowen heeft een foodtruck waarin hij alle soorten patat verkoopt, deze patat is gekweekt op de boerderij van zijn ouders en broer Marnix. Met zijn Foodtruck trek hij rond van festival naar festival. Wanneer Sanne zijn ouders en broer Marnix ontmoet voelt ze direct een soort aantrekkingskracht met hem. Al snel ontdekt Sanne dat Marnix nogal wat bagage met zich meedraagt, ze kan er alleen niet direct een vinger opleggen wat er juist mis is. Wanneer ze naar een festival vertrekken waar Rowen met zijn foodtruck aanwezig is en Sanne haar beste vriendin een optreden geeft vallen alle puzzelstukjes over het verleden van Marnix in elkaar.

Meer recensies van saar.leest

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.