Boven de wolken
Pilote Morag McGinty is even aan de kant gezet na een ongeluk, na enkele gesprekken en testen krijgt ze de toelating om opnieuw te mogen vliegen. Maar net dan heeft haar grootvader haar nodig om zijn lokale vliegroute boven Schotland over te nemen. Haar grootvader vliegt een lokale route in een oud gammel vliegtuig dat de lokale bevolking en af en toe een schaap over de prachtige archipel te vervoeren.
Ze besluit toch te vertrekken en de route over te nemen. Tot ze terechtkomt in een storm en een noodlanding moet maken op een afgelegen eiland.
Hoe zal Morgen hiermee omgaan en kan ze het vliegtuig van haar grootvader redden ?
Ik keek erg uit naar het nieuwe boek van Jenny Colgan, haar boeken zijn één van mijn favoriete. Maar bij boven de wolken blijf ik op mijn honger zitten, het verhaal komt heel traag op gang en kabelt maar een beetje verder. Hopelijk is deel 2 in de Summer Skies serie beter.