Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Winternacht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 11 3 14 2 2 1 0

Winternacht

32

Rank 392 Gelezen 39 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 68 Favoriet 1 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0

In de kleine, knusse hal stond een kleurig versierde kerstboom; honderden minuscule lampjes schitterden tussen de ballen en slingers door. Langs de trap naar boven was een guirlande bevestigd, opgesierd met rode strikken en groen met rood geblokte linten.

Hij keek de gezellige hal rond, naar de gasten die in- en uitliepen, het personeel dat de drukte bijna niet aankon. Een van de aanwezigen hier zou het pension niet levend verlaten. Sterker nog: die zou kerstavond niet eens halen. En alleen hij wist wie dat was.

In deze bundel vind je 3 spannende kerstverhalen. 'Winternacht' van Linda Jansma, 'Kerststuk' van Saskia M.N. Oudshoorn en 'Onfortuinlijk koekje' van Marja West. Het zijn stuk voor stuk heerlijke verhalen om te lezen met een kopje warme chocomel onder een dekentje.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
350
Uitgeverij
De Crime Compagnie
Eerste editie
02 november 2022
Laatste editie
02 november 2022
ISBN
9789461096913


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Winternacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.