Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lola voor altijd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Lola voor altijd

0

Rank 1349 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 30 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 2   Topics 0

Julia Khusainova neemt je mee naar een wereld die nu al verdwenen lijkt: het exuberante Moskou waar je om drie uur ’s nachts zowel cocaïne en een pistool voor Russische roulette als de nieuwe roman van Victor Pelevin kon krijgen. Een wereld waarin Russisch geld doorstroomde naar de Zuidas om witgewassen te worden door een doortrapt financieel directeur. Een wereld die sinds kort gedoemd is tot een nieuwe, onzekere toekomst.

Ontmoet een bont gezelschap aan personages die Moskou en Amsterdam op een krankzinnige manier verbinden. Een meisje uit Amsterdam-Noord dat van Elvis Presley, Quentin Tarantino, zware shag en feesten tot diep in de nacht houdt. Een melancholische wiskundige uit Moskou die graag stiletto’s draagt en zich in bizarre (liefdes)avonturen stort. Een geniale muzikant, een scheikundeprofessor en een sluwe private-equitydirecteur op de Zuidas. Ze delen één ding: allemaal hebben ze er moeite mee om een echte verbinding met iemand anders aan te gaan, terwijl ze zo naar liefde hunkeren.

Lola voor altijd is een uitbundige, groteske ode aan het leven en de liefde.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
26 januari 2023
Laatste editie
26 januari 2023
ISBN
9789044648416 , 9789044648423


Boekinformatie wijzigenReacties op: Lola voor altijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken