Advertentie
Lucifer

Lucifer

150
Gelezen 194 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 27 Favoriet 4 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 2 Top25's 5   Topics 0

Lucifer is een spannende roman over een tragische liefdesverhouding en een dramatische dood. De roman is geïnspireerd op een ware gebeurtenis in het leven van de Nederlandse componist Peter Schat (1935-2003). Met Lucifer zoekt Connie Palmen opnieuw de grenzen op van het schemergebied tussen feit en fictie.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Prometheus
Laatste editie
02 juli 2008
ISBN
9789044609998 , 9789044612790 , 9789046304020
+Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Recensies

Prachtige dialogen.

door: NickSleddens 1 like
Dit boek is anders dan alle andere boeken die ik ooit heb gelezen. Er gebeurt objectief gezien vrij weinig in dit boek, maar de dialogen en de gedachtes volgen van de personages was een ervaring waarvan ik blij ben dat ik het heb meegemaakt. Hoe verschillend en uniek de personages zijn viel me bij...

Sympathy for the Devil.

door: Marlies72 2 reacties 1 like
Een roman vol van klassieken, inzichten, mooie zinnen en verrassende wendingen. Een goede aanzet of aanvulling op Jij zegt het. Connie Palmen is zeker een schrijver waar je steeds meer van wil lezen. Wat een belezen en intelligente schrijfster.

Een mooi boek

door: Kim Wezeman 1 like
Ik moest dit boek lezen voor school, het is dus niet echt een boek dat ik helemaal vrijwillig zou lezen. Maar ik vond het toch wel een leuk boek om te lezen. Wel moeilijk om de verhaallijn te volgen, omdat de gebeurtenissen door elkaar heen lopen.Het was wel een uitdaging voor mij, maar wel leuk....

Sleutelroman om tot mijn favorieten te gaan behoren

door: Bert van Brakel 1 like
Connie Palmen is dit jaar een van mijn meest gelezen schrijvers en dat is me goed bevallen. Voor aanvang van het jaar 2014 kende ik alleen haar debuut, 'De Wetten', dat weinig indruk op me maakte, maar waarvan ik nu overweeg om het eens te gaan herlezen.

Lucifer is een knap geconstrueerd boek, op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook