Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Maak me blij

Elk weekend komt Ziggy haar zieke moeder verzorgen en vertelt over haar uitspattingen in het woelige lesbische wereldje van Amsterdam. Terwijl ze haar moeder helpt met het toiletbezoek en haar installeert voor nieuwe afleveringen van hun favoriete tv-series, levert haar moeder uitgebreid commentaar op meeneemmeisjes, Star Trek en de noodzaak van verse patat.
Aan deze harmonieuze routine komt een einde als Ziggy via het internet Adisa ontmoet. Het is het begin van een tumultueuze relatie die echter vrij abrupt eindigt.
Ze probeert Adisa uit haar leven te bannen. Tevergeefs, want een romantisch reisje naar het Griekse eiland Thassos was al geboekt en valt niet meer te annuleren. Op vakantie gaan met je kersverse ex: de Grieken zouden dat 'hubris' noemen. Terwijl het eiland beheerst wordt door een merkwaardig burgeroorlogje en de zon genadeloos aan de hemel staat, proberen Ziggy en Adisa er het beste van te maken. Tot het noodlot ze dichter bij elkaar brengt dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Maak me blij het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Maak me blij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.