Advertentie

Macht is zilver, invloed is goud

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

‘Vraag geen aandacht. Eis invloed.’ Dat is het motto van het communicatiebureau Growth Inc dat Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck samen runnen.
Veel bedrijven stellen zich tevreden met aandacht, maar die is vluchtig. Invloed is duurzaam en beter bestand tegen de schokken van een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren. In dit boek leggen De Keyzer en Van Horenbeeck uit hoe je invloed krijgt als individu of als organisatie, en hoe je die invloed gebruikt om impact te hebben. Op je eigen omgeving, op je stakeholders, op de samenleving waar je deel van uitmaakt.
Uit het leven gegrepen voorbeelden uit diverse domeinen tonen hoe invloed in de praktijk werkt. Van Roger Federer, Sherlock Holmes en een anonieme Somalische taxichauffeur tot Xi Jinping, Donald Trump en Angela Merkel. Experts als journalist Peter Vandermeersch, de voormalige Nederlandse minister-president Jan Peter Balkenende en ‘superkabinetschef’ Frans Van Daele (de rechterhand van Europees president Herman en van koning Filip) geven een unieke inkijk in het complexe spel van invloed verwerven en uitoefenen.
In een tijdperk waar politiek leiderschap zeldzaam is geworden en waar systemen overal op hun limieten botsen, zijn ondernemingen meer dan ooit de echte agents of change. Ze zijn vandaag dé motor achter verandering en vooruitgang. Als ze er tenminste in slagen om invloed te verwerven en uit te oefenen.
Dit boek helpt hen een stevig eind op weg.
+


Genre
Business & Management
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Growth Inc_
Eerste editie
18 januari 2021
Laatste editie
25 januari 2021
ISBN
9789492639608 , 9789492639639


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Macht is zilver, invloed is goud

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.