Advertentie

Mag ik het klokhuis?

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Vrijheid … een ideaal dat het leven van veel mensen beheerst. Waarom? Leven in een vrij land betekent toch dat vrijheid onze dagelijkse werkelijkheid is? Of misschien juist niet? Wat is vrijheid eigenlijk? En hoe bereik je die? Dit waren de kernvragen die de hoofdpersoon als zijn kompas gebruikte op zijn zoektocht naar het geheim van vrijheid.
Geboren in het begin van de oorlog, groeide hij op in het Nederland van ‘na de bevrijding’ onder de hoede van Oranjegezinde grootouders in de geheimzinnige setting van een afwezige vader waar niemand over sprak. Vaders duistere erfenis creëerde een spanningsveld waarin diens zoon al jong zijn eigen weg moest vinden binnen een milieu in de onderste laag van de samenleving, waar hij zich gevangen voelde. Vrijheid werd zijn levensdoel.
Het werd een avontuurlijke ontdekkingstocht, een afwisselende reis over toppen en door diepe dalen, die eindigt in de afzondering van de Australische outback. Daar ontstaat eindelijk het inzicht hoe de langgezochte vrijheid werkelijkheid kan worden.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
316
Uitgeverij
Elikser B.V. Uitgeverij
Eerste editie
10 maart 2021
Laatste editie
10 maart 2021
ISBN
9789463653176


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mag ik het klokhuis?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken