Advertentie

Maria Callas

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
MARIA CALLAS
La Divina, ‘de goddelijke’

Venetië 1957 Maria Callas is de grootste operazangeres van haar tijd. Met haar unieke klank, een stembereik van drie octaven en haar acteerkwaliteiten brengt de betoverende sopraan iedereen in vervoering. De roem heeft echter een schaduwzijde. Het slopende bestaan vergt veel van Maria’s stem en er blijft te weinig ruimte over voor de vrouw achter de mythe. Dan ontmoet ze de Griekse reder en miljonair Aristoteles Onassis en beleeft met hem in de roemruchte jetset van de jaren zestig de tijd van haar leven. Totdat Onassis een andere icoon uit die tijd ontmoet: Jackie Kennedy…
De Diva is een aangrijpende roman over Maria Callas, als operazangeres ongeëvenaard, maar als ieder mens op zoek naar liefde en geborgenheid.

Michelle Marly is het pseudoniem van bestsellerauteur Micaela Jary. Door haar vader, de componist Michael Jary, groeide ze op in de internationale muziekwereld. Ze woont afwisselend in Berlijn en München. Eerder verscheen bij ons haar roman Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde (2018).
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
Eerste editie
15 oktober 2020
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789493095403


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Maria Callas

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken