Celebrated chef, restaurateur and food writer Mark Hix has spent the past two decades at the forefront of British cooking. In this stunning book Mark has selected over 300 of his finest recipes, reflecting his general philosophy towards British food - his love of exceptional ingredients and his simple approach to their preparation and cooking.nnSavoury dishes include such varied delights as Ham hock and pea salad, Roast chicken with new season garlic sauce, Game pie and Slow-cooked pork belly with autumn squash, while puddings range from simple classics such as Trinity burnt cream and Sticky toffee pudding to the impressive Strawberry and sparkling wine jelly and Boozy baked Worcester apples.nnWith illustrations from Mark's personal collection of leading contemporary art including Tracey Emin, Sarah Lucas and many more, as well as photography from award-winning food photographer Jason Lowe and a cover by Michael Craig-Martin, Mark Hix: The Collection is bound to become the most significant British cookbook of its generation.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Matthew’s vriend wordt door een stalker bedreigd. Als er meerdere moorden worden gepleegd, lijken deze met dezelfde stalker verband te houden.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Mark hix the collection
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.