Advertentie
Meester, ik heb geen tranen meer

Meester, ik heb geen tranen meer

26
Gelezen 27 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 33 Favoriet 5 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 2   Topics 0

Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Vlaanderens bekendste strafpleiter schreef deze keer een meeslepend en imposant werk over slachtoffers. Vermassen wil de stem zijn van al wie rouwt en wie lijdt. Van misbruikte kinderen en verminkte slachtoffers, tot de families van vermoorde en verongelukte mensen. Hoe verwerken zij hun trauma? Hoe verloopt een rouwproces? Welke ijkpunten kunnen rouw minder of meer rauw maken? Wat met woede en wrok? En hoe schud je de dader van een misdrijf uit je nek? Essentiële vragen waarop Jef Vermassen sterke antwoorden geeft, geïllustreerd met talrijke verhalen uit zijn 47-jarige loopbaan.

Genre
Mens & Maatschappij , True crime
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
608
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
28 november 2017
ISBN
9789089318169
+Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Heftig, maar mooi

door: Julie2905 1 like
Prachtig omschreven hoe verdriet, leed, onmacht een mens kan raken. Hoe verschillend iedereen er mee omgaat. Sommige delen zijn heel heftig en blijven toch stevig hangen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook