Advertentie

Meester over je gedachten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Als je het leven begrijpt, weet je ook wat waarheid is.
Als je eenmaal doorhebt dat het leven bestaat uit vrijheid, waarheid, rechtvaardigheid, schoonheid, helderheid dan is seks gewoon een onderdeel hiervan. Niets meer en niets minder.
We hebben alleen de energie van echte liefde nodig in deze ellendige wereld. Dat is de enige oplossing om alle problemen op te lossen. Want dat is de essentie van ons bestaan.
Culturele invloeden, invloeden uit je omgeving en de beeldvorming over jezelf zijn conditioneringen uit het verleden die je projecteert op het heden en naar de toekomst toe. Deze conditioneringen maken je afhankelijk en zijn verstoringen die je beletten onafhankelijk te denken. Ons hele bestaan gaat over het begrijpen van de relaties met elkaar.
We willen dat ons denken vrij is van pijnen, slechte gewoonten en angsten en dat kan alleen maar door een totale transformatie van de geest, ofwel omslag in het denken.
De hele mensheid heeft dezelfde inhoud van het bewustzijn. Dit kun je zien omdat we allemaal lijden en ellende ervaren in ons gehele leven. De bronnen hiervan zijn voor alle mensen gelijk. We hebben daarom de inhoud vanaf het ontstaan van de mens in ons allen zitten.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
164
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
14 oktober 2020
Laatste editie
14 oktober 2020
ISBN
9789403606682 , 9789403606941


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Meester over je gedachten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.