Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mentale kracht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 3 3 4 2 0 1 0

Mentale kracht

9

Rank 4890 Gelezen 10 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 74 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0

De wereld van nu leeft met de gevolgen van de pandemie en de oorlog in Europa. Gevolgen die nog vele jaren invloed zullen hebben op het mentale welzijn van de mensheid. Onze informatiegedreven maatschappij zorgt voor mooie ontwikkelingen, maar ook voor dreigingen. Mentale kracht speelt een belangrijke rol in hoe we zaken als sociale media, klimaatverandering, burn-out en de gevolgen van een pandemie en oorlog tegemoetgaan.

Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv, leert je hoe je jezelf mentaal kunt wapenen tegen de wereld van nu. Door zijn kennis en ervaring is hij een expert op het gebied van mentale kracht. Maar wat is mentale kracht nu precies? En hoe kan het je helpen je te wapenen tegen de wereld van nu?

Dai stelt dat veerkracht en weerbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Als je de vaardigheid hebt om veerkracht en weerbaarheid toe te passen, zal dat je mentale kracht versterken. Dai geeft praktische tips zodat je kunt bouwen aan je mentale kracht, want de wereld van nu vraagt erom.

+


Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
31 januari 2023
Laatste editie
28 februari 2023
ISBN
9789044652154 , 9789044652161


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mentale kracht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.