Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Met een beetje geluk

Heeft een bruiloftsplanner zelf niet ook recht op een happy end?
Wil je de perfecte bruiloft, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan bruiloftsplanner Yardley Boulanger in! Ze is gespecialiseerd in enigszins maffe westernbruiloften met een vleugje chic, waarmee ze de gemoederen in het plaatsje Cemetery flink bezighoudt. Maar Yardley kan dan wonderen verrichten wanneer het gaat om het liefdesgeluk van anderen, als het om haar eigen liefdesleven gaat, heeft ze geen idee – en dan ook echt totáál geen idee! Of kan Travis Long, de sexy broer van een van haar klanten, daar misschien verandering in brengen?
Het enige wat Travis wil, is zijn zusje Sheena de bruiloft van haar dromen bezorgen. Sinds de tragische dood van hun ouders heeft hij zijn uiterste best gedaan om haar alles te geven wat ze nodig heeft. Maar een bruiloft in westernstijl? In een stadje dat ‘begraafplaats’ heet? Toch lijkt Yardley precies te weten wat ze doet, en tot zijn verrassing merkt Travis dat hij zich steeds sterker tot de mooie bruiloftsplanner voelt aangetrokken…
 
Toon details

Schrijf een recensie

Is Met een beetje geluk het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.

Reageren op Met een beetje geluk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.