Advertentie
Middernacht

Middernacht

56
Gelezen 67 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 53 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Declan Fitzgerald kan niet geloven dat hij Manet Hall echt heeft gekocht. Het vervallen landhuis aan de rand van New Orleans is al tijden een obsessie voor hem en hij staat te springen om met de renovatie te starten.
Vastberaden om Manet Hall tot zijn volle glorie te herstellen werkt Declan dag en nacht aan het huis. Maar de eenzaamheid begint zijn tol te eisen en Declan begint zich af te vragen of alles wat hij ziet wel werkelijkheid is.
Alleen het gezelschap van de intrigerende Angelina Simone zorgt voor afleiding, maar ook zij blijkt met het huis verbonden te zijn. Samen proberen ze het eeuwenoude geheim te ontrafelen dat in het huis verborgen ligt.

Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Mireille Vroege
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
31 maart 2015
ISBN
9789402303278 , 9789022573884 , 9789022569528
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Verrassend goed

door: Ellen 1 like
Het verhaal neemt zijn aanvang in 1899 op manet hall. Wat op een rustige avond leek, veranderde in een nachtmerrie voor de piepjonge moeder Abigail. Het begin van een mysterie dat jarenlang louisiana in de greep houdt. Zo veel jaren later: 2002 de uit Boston afkomstige Declan Fitzgerald heeft een...

Middernacht

door: Natasja Toorn 1 like
Dit boek is echt bovennatuurlijk en daar moet je echt van houden. Ik zelf kon me er goed in vinden en heb er van genoten. Het brengt toch een bepaalde spanning met zich mee als deuren dichtslaan en je alle details te zien krijgt van de spoken of geesten uit het verleden. Ik heb al vele soorten...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook