Advertentie
Midnight Chicken

Midnight Chicken

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Midnight Chicken (& andere recepten die het waard zijn om voor te leven) is een kookboek dat uitnodigt de keuken in te gaan geroosterde knoflook en tomatensoep, opzwepende chili-citroen spaghetti, verkoolde prei lasagne, pittige visstick broodjes of brownies met verbrande boter.

Er was een tijd dat de wereld voor Ella Risbridger overweldigend was geworden. Geluiden waren te luid, kleuren waren te fel, elke beweging te veel. Op een nacht lag ze op haar keukenvloer, zich afvragend of ze
ooit zou opstaan en het was de gedachte aan een kip, aan het braden en eten, die haar overeind bracht en haar de zin in het leven terug gaf. Trek een fles wijn open, ga er rustig voor zitten en geniet van al het moois dat koken te bieden heeft.

'Een prachtig, ontroerend en hoopvol kook- en leesboek over hoe koken je hart en ziel oprecht kan helen. (Koop het alleen al voor de illustraties!) Dit boek is een absolute aanrader! ... overigens ieder mooi verhaal dat begint met een gebraden kippetje is het lezen meer dan waard.'
Yvette van Boven

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Laatste editie
01 april 2020
ISBN
9789059561359
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic