Advertentie

Mijn plant journal

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Mijn Plant Journal is een inspirerend dagboek/notitieboek met tips, lijstjes, handige adressen, voorbeelden en uitdagingen.

Met Mijn plant journal op zak kun je altijd iets opzoeken, even snel een (planten)idee opschrijven, een leuk adresje noteren of een mooi blad natekenen, of je nou in het bos loopt, in de trein zit of bij een vriendin bent!

Met veel handige tips en invullijstjes en veel ruimte om dingen te noteren over je eigen planten en het boek verder af te maken op je eigen persoonlijke manier.

Margo Togni (1993), runt een eigen ontwerpstudio waarin ze o.a. haar boeken creëert. De grafische vormgever heeft naast haar liefde voor reizen en fotografie nog een grotere passie: bloemen en planten. Over dit onderwerp debuteerde ze in 2017 met haar boek Groentje. In 2020 verschijnt haar tweede boek Mijn plant journal. Haar derde boek staat begin 2021 op de planning.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
Eerste editie
01 januari 2020
Laatste editie
05 oktober 2020
ISBN
9789050117708


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mijn plant journal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.