Advertentie
Mini-expedities

Mini-expedities

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wandelen is suf, fietsen is voor bejaarden, maar expedities zijn stoer. Expedities associëren we met verre streken en extreme sporters. Onzin natuurlijk: het avontuur wacht ook om de hoek, hier in Nederland, voor iedereen. Ook hier kun je bergen beklimmen, beken bevaren, jungles doorkruisen en slapen onder de sterren.

Dit aanstekelijke boek neemt je mee op expeditie in de buurt. Het is het verslag van een gezin dat in één jaar tachtig nachten in een tent sliep. Het staat vol inspiratie en aanraders voor echte expedities. Wie dit leest, kan moeilijk thuisblijven. Wandelen wordt opeens hiken en fietsen mountainbiken. En dat is wél leuk, voor jong en oud.

- 30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland
- Avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen
- Vol foto’s, routesuggesties en tips voor groot en klein

Het boek is interessant voor mensen met een actieve levensstijl of die daarover dromen. Mensen met kinderen zijn de grootste doelgroep omdat zij vaak op zoek zijn naar informatie hoe ze met hun kinderen naar buiten kunnen. Maar het boek richt zich op een bredere groep en is niet puur gericht op families. Het daagt groot en klein uit om buiten te spelen.

Claar Talsma is werkzaam bij de gemeente Utrecht, auteur van reisverhalen. Ze maakt graag anderen enthousiast voor actieve vakanties en het buitenleven.

Joanne Wissink is skileraar, auteur van blogs over winter- en bergsport en organisator van outdoor events.

kamperen, wandelen, fietsen, buitenspelen, zwemmen, varen, klimmen, avontuur, survival, outdoor, scouting, tochten, wildkamperen, actieve vakanties, buitenleven, vakantieactiviteiten, buitenactiviteiten, strandjutten, wadlopen, klauteren, langlaufen, hiken, mountainbiken, kanoën, packcraften, ontdekkingstochten, woeste tochten, seizoenen
Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
KNNV Uitgeverij
Laatste editie
28 juni 2019
ISBN
9789050116893
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic