Monsters in mensengedaante
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 0 2 0 1 0

Monsters in mensengedaante

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Seriemoordenaars zijn eigenlijk nooit uit de actualiteit geweest. Met regelmaat van de klok duiken in de media sensationele verhalen op van mensen die er schijnbaar een enorm genoegen aan beleven andere mensen op gruwelijke wijze van het leven te beroven.
In dit boek gaat Werner Eeman, dé true crime autoriteit van Vlaanderen, op zoek naar de mens achter monster. Want laten we niet uit het oog verliezen dat ook seriemoordenaars ooit kleine liefelijke baby’s waren.
Werner Eeman (1953, Gent) is al verscheidene decennia gepassioneerd door de mysterieuze en duistere zijde van de menselijke psyche. Nadat hij jarenlang redacteur was geweest voor een kritisch tijdschrift over het paranormale, ging hij zich in 1995 toeleggen op het True Crime genre, waarbij zijn interesse voornamelijk uitging naar de persoonlijkheid van de serial killer en de massamoordenaar.

+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Eerste editie
20 januari 2011
Laatste editie
20 januari 2011
ISBN
9789077941355


Boekinformatie wijzigenReacties op: Monsters in mensengedaante

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken